Holnap újra Vasas Centenáriumi Darts Liga. Eddig nem nagyon vitézkedtem, mivel a sok magánéleti probléma rányomta a bélyegét a 2010-es mérkőzéseimre, ott is főleg a kiszállóra. Visszatekintve a tömeggel nem volt baj csak a kiszállókkal. El is ment az önbizalmam és nem nagyon találtam magam. Aztán jött a januári OB ahova úgy érkeztem hogy menni fog a játék hiszen az edzés eredmények ezt tükrözték. A vecsési verseny végeredményével nem lehetek elégedetlen, de a játékom igen hullámzó volt. Hol magabiztos kiszállókkal nyertem hol a tömeggel megszerzett előnyömmel, de a kettő együtt nem akart jönni. A 4 közé jutásért Mészáros Zsolti ellen ez így már kevés volt.

De én a VCDL 3 fordulójára készültem mert mindenképpen nyerni akarta Balogh Öcsi ellen. Ezért főleg a kiszállóra gyakoroltam mert mint tudjuk az nyeri a mérkőzést. Maga a mérkőzés nem volt magas színtű ( a lenti videón megnézhetitek ) de azzal hogy arra figyeltem, és ezt többnyire tartottam is, hogy lehetőleg az Öcsi előtt érjek kiszállóra és azt legrosszabb esetben is 3 max 4 nyílból abszolváljam, nagy arányú győzelmet ünnepelhettem.

Ez nagyon fontos volt számomra, mert ugyan a 2-ik felében vagyok a mezőnynek, 2 ponttal és de pluszos legaránnyal így ez sokat számíthat még.

A holnapi versenynap sok mindent megmutat majd. A mérkőzések felén leszünk túl és így eldőlhetnek fontos dolgok. Az én számomra a győzelem a fontos. Az új bevonuló zeném, ami már a múltkor is segítette remélem most is fog. Igaza volt annak a barátomnak aki weblapomon azt írta egy hozzászólásban, hogy „ Szép a bevonuló zene és értem miről szól és értem hogy neked ez miért jelent sokat, de nem fókuszál az előtted álló feladatra!”. Igaza volt és ezt már éreztem az előző fordulóban is. Ráadásul ezt felhasználva a Soft CSB-n már úgy játszottam, hogy önbizalmam a régihez közeledett. 11 mérkőzésből 10-et nyertem és a kiszállóim nagyon ott voltak. Remélem a holnapi fordulón sokan fognak szurkolni nekem és megmutathatom mennyire élvezem ezt a játékot !
 

Hozzászólások