Sziasztok
 
Először is elnézést kérek amiért régen írtam de a betegség ledöntött a lábamról és arra próbáltam koncentrálni hogy az OB-ra össze rakjam magam.
 
Ez sikerült is meg nem is. A helyszín kiváló, és a szervezéssel kapcsolatban sem lehetet senkinek kifogásolni valója. Úgy gondolom, hogy ilyen helyszíneken méltóan tudjuk bemutatni a sportunkat a nagy közönségnek. Lám-lám lehetséges ez is.
 
Nagy volt az érdeklődés a székesfehérváriak részéről is és sok fiatalt láttam elmélyülten nézni a mérkőzéseket.
  {jcomments on}
Az én versenyzésem egy fiatal tehetség a vasas játékosa, Vágó András ellen kezdődött, aki meglepetésemre 1-0-ra evezetett úgy hogy 2 db 140-et dobott és az 5-ik körben már kiszállóra dobott. Ezután azt hiszem a rutinnak köszönhetően, na meg egy 156-os kiszállónak, sikerült fölé kerekednem és 4-1- hoztam a mérkőzést.
 
Ekkor már világos volt számomra, hogy nem gyógyultam meg teljesen. Ráadásul nagyon meleg volt és a lázasságom miatt úgy folyt róla a víz hogy a törölköző ami nálam volt 2 perc alatt csurom vizes lett.
 
És a neheze még hátra volt. Vereczkey Lajossal mindig vérre menő csatákat vívtunk és most is ezt vártam tőle. A Lajos kezdett és úgy gondoltam minél hamarabb dűlőre kellene vinni a dolgot, ha talpon akarok maradni. Így hátulról egy 5-körössel nyomatékot adtam az elképzelésemnek. A Lajos sem volt rest és szintén hátulról vissza vágott egy 6 körössel. Ekkor ha valaki vezette volna a statisztikát akkor a Lajos neve mellet 80.16 az én nevem mellet 89.45 állt volna és arra gondol hogy ez nagyon jó mérkőzés lesz.
 
A mérkőzés igazán izgalmasra sikerült, de inkább az idegek harca dominált, mint a magas szintű játék. A következő két leget felváltva nyertük és rontottuk vele a körátlagunkat ( 8 kör én, 9 kör Lajos). Lajos jobban össze tudta szedni magát és érvényesítette az kezdés jogát és az 5-ik körben már kiszállóra dobott, amit a 7-ikben meg is oldott. A következőt annyiban hasonlított az előző legre hogy azt is a Lajos nyerte és azt is a 7-ik körben dobta ki( 4-2). Ebben az időszakban többet törölköztem, mint dobtam. Patakokban folyt rólam a víz szentül meg voltam győződve hogy a Lajos két vállra fektet.
 
A következő legben mind a ketten már az 5-ik körben kiszállón voltunk és mind a ketten 3 kört még eltotojáztunk rajta. A nyomás nagy volt mind a kettőnkön hiszen a Lajos a győzelemért én az egyenlítésért dobtam, ráadásul már mindenki minket nézett. A Lajos még egy kört hibázott, és én ekkor kitudtam dobni a D5-öt. Törölközés majd a következő legben mindent egy lapra feltéve bedaráltam és egy 6/1-essel egyenlítettem 4-4.
 
A bullra dobás következett ami eldönti ki kezdi a mindent eldöntő leget. Ez nekem sikerült jobban így én állhattam a dobóvonal mögé először. Óriási nyomás mindkettőnkön és ez meg is látszott a játékunkon. Én a 6-ik körben dobtal először a D20-ra amit elrontottam. És még egyszer elrontottam amikor is a Lajos már utolért és dobott a D20-ra de lefelezte 10-ig. Én rontottam és a Lajos is. A közönség hú- meg házott. És ekkor a D5-ön sikerült meg nyernem a mérkőzést. Hát mit mondjak régen dobtam versenyen 10 köröst J
Folyt. Köv.:

Hozzászólások