Azt hiszem, ez az az évad, ahol először tudtunk a selejtező időszakban a legerősebb csapattal kiállni. „Kaptunk” két új játékost is, Töri és Vekni személyében. A játéktudásuk megvan, de szokniuk kell még az első osztály légkörét, de így is fontos mérkőzéseket hoztak.
Táncos szokásos bohókás módján brillírozott néha, de azért meg látszott rajta hogy egész héten beteg volt.
 
Öcsém, Levente megint megmutatta, hogy egy csapatmérkőzésen milyen fontos hogy a csapatkapitány minden részletre figyeljen. Úgy irányította a csapatot és cserélgette a játékosokat hogy a lehető leg optimálisabban játszhassunk. Mindig volt néhány olyan mondata amit ha megszívlelünk akkor minden a helyére kerül. És nem utolsó sorban kiválóan játszott!!!
 
Én sem panaszkodom. Százalékos mutatóban a legjobb voltam a csapatban ( az MDSZ statisztikája alapján), de mint Táncos barátom írta a facebook-on, „hogy ismét csapatként üzemelt a soul gépezet. Amikor az egyiknek nem ment ,akkor ment a másiknak, amikor a másiknak nem ment akkor ment az egyiknek. Így lehet igazán nyerni csapatmeccseken”. Én is így gondolom. Tökéletesen  kiegészítettük egymást és így sikerült ez a kiváló eredmény.
 
Köszönet érte minden játékostársamnak !!!
 

{jcomments on}

Hozzászólások