Szinte minden megmérettetéstől függ számomra valami. De menjünk időrendi sorrendbe:

Április 20.: Vasas Centenáriumi Darts Liga VI. forduló

                Mint az utóbbi időben minden fordulóban, itt is győznöm kell ha részt szeretnék venni a 4-es döntőben. Nincsen mese szerda este abszolválnom kell a Mészáros Zsolt elleni mérkőzést.

Itt látható az utolsó fordulóbeli mérkőzésem:

 

{jcomments on}

Április 23.: Steel OB VII. forduló

                Itt sajnos nem igen van esélyem a dobogóra. A III. helyet abban az esetben tudnám csak a elkapni  ha megy nyerném a versenyt és az előttem lévők szinte mindegyike legkésőbb a 16-ban elvérezne. Ráadásul a Darányi Zolinak el sem szabadna indulni a versenyen. J Így marad a tisztes helytállás és a minél jobb játékkal, minél jobb eredmény elérése. Egy felkészülésnek fogom föl a rákövetkező hétvégén sorra kerülő Soft OB döntőre.

Május 1.: Soft OB Döntő

                Hát ez az a verseny aminél nem gondoltam volna, hogy így állhatok dobó vonal mögé. Az előző versenyek alapján, mind a kettőt meg nyertem, esélyem lehet a végső győzelemre is. Párosban is meg van minden esélyünk mert nem ment rosszul a játék egyikünknek sem. Úgy megyünk oda hogy mind a kettőt behúzzuk.

Május 7.: XIII. Corvin Bevásárlóközpont Hungarian Darts Open ( Világkupa pontszerző verseny )

                Ez az a verseny amin évek óta úgy indulok el hogy a szeretném megismételni a 2006-os eredményemet és megint Magyar közönség előtt döntőt játszani. Ez most sem lesz másképpen, ez a cél meg maradt.

Május 11.: Vasas Centenáriumi Darts Liga VII. forduló

                Valószínűleg ez lesz az a forduló amikor minden eldől. Rucska Józsi barátommal fogok megmérkőzni és lehet, hogy ki-ki mérkőzést kell játszanunk.

       

Május 13-14-15.: PDC European Tour Bécsújhely

                Na itt még egy verseny ahol a pénteki napon az a feladat, hogy kvalifikáljam magam a szombati és vasárnapi PDC versenyekre és ott már csak jól kell éreznem magam hiszen nincsen semmi elvárás.

Június 17.: Steel Csapat Döntő

                Mivel szokásunkhoz híven megint csak az egyik szakágban sikerült a döntőbe verekednünk magunkat. Bár ez az előző két évben annyira megviselt minket hogy azokat a döntőket rögtön meg is nyertük. Szerintem idén is erre hajtunk majd.

Június 26.: Bécsi WDF Világkupa pontszerző verseny

                A Bécsi WDF az ahova szeretek járni. Jó mérkőzések és jó, de baráti ellenfelekkel találkozom rendszeresen. Szeretnék idén a dobogó közelébe kerülni esetleg ráállni.

És ha minden klappol akkor a Júniusban még vár rám egy Vasas Centenáriumi Darts Liga Döntő is aminek még nem tudjuk az időpontját csak annyit, hogy nagy feljhajtáűs és remélhetőleg nagy közönség lesz a rendezvényen.

Hozzászólások