Egy TV filmet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Nem feltétlenül azért mert olyan lebilincselő és a fotelbe szegező alkotásról szól, hanem azért mert egy olyan nyomozó a főszereplője Louis Gossett jr alakításában, aki él hal a dartsért.

   A film maga egy nyomozó párosról szól, akik a posta felügyeletnél teljesítenek szolgálatot. Levélbombák és különböző postát érintő bűncselekmények nyomozását végzik az 3 teljes filmben, ami a Felügyelők ( The Inspectors) címet viseli. Maga a story is teljesen évezhető. Kicsi Columbo-s de annál azért több akciójelenetet tartalmaz. Élvezetes, poénos monológok, de nem adnék oszkárt a játékra.

   Ami a szeretet sportunkat illeti, aránylag központi téma a filmben, hiszen ha valamiben megakadnak főhőseink akkor lemennek a Pub-ba, de nem inni hanem dartsozni és eközben születnek a jó ötletek. Egy két alap igazság is elhangzika sport helyes és pontos kivitelezésével kapcsolatban, mint pl. hogy ha az első mozdulatod jó akkor a következő kettőt csak ismételni kell.

Nem rég vetítették a MTV 1 –en mindegyik részt, és ahogy ismerem a királyi televíziót az MTV 2-n is hamarosan bemutatásra kerül.

Jó szórakozást !
 

Hozzászólások