Szenzációs, Csapat,  CSAPAT,  CSAPAT !!!!!!!

Mint az előző bejegyzésemben írtam, nem mi voltunk az esélyesek. Az év folyamán sokszor halottam, akár közvetlenül nekem címezve akár csak egy nagyobb csoportos beszélgetésben vagy valaki mondta hogy attól hallotta, hogy esélyünk sincsen. Örüljünk ha döntőt játszhatunk. Hiszen a Győr nagyon erős, a Wing szintén a két osztrákkal. A VASAS-ban meg minden játékos nagyon erős, általában 50%-ot hoz mindenki és a Pavellal kiegészülve legyőzhetetlenek.

Tudtuk, hiszen évek óta ez történik, hogy a döntő az egy külön dolog. Minden évben valahogy úgy jött össze, hogy ott nagyon együtt volt a CSAPAT. Nem véletlenül írom nagy betűvel, hiszen ez az egyik legnagyobb erényünk. Hat teljesen különböző stílusú, egyéniségű, játékos, de mégis nagyon egységes CSAPAT. Mindenki mindig kihozza magából az az aznapi maximumot és mindig van 1-2 játékos aki hozza azt a pluszt amire szükség van. Ezen a hétvégén ez a plusz egyértelműen a táncos lábú, kecskeszakállú, Nagy „Dancer” Csaba volt. A legjobbkor vette elő a legjobb kacsázó, de mégis pontos dobásait. A döntőbeli első mérkőzésen 5-ből 5-öt abszolvált, amivel megteremtette a következő mérkőzés hangulatát. Csodálatos odaadás jellemezte a „csere” játékosokat is, hiszen felváltva írtak és szurkoltak, akit meg becseréltek vagy le cseréltek mindent kihozott magából hogy menjen a csapatnak. Akik nem játszottak a döntőbe, azok a selejtezőben bizonyították a játéktudásukat. A Götz Balázs szinte szárnyalt a csoportmérkőzések alatt.

A Szurkolótábor szokás szerint a Soul-os vehemenciával szurkolt, és buzdított és űzte hajtotta a fiait. A csapatkapitányunk Székely Levente (aki nem tudná az Öcsém), jó érzékkel irányította és jó szavakkal buzdította a csapatot, és ha kellet cserélt.

Itt is mindenkinek köszönöm a fenomenális szurkolást!!!

A csapatnak köszönöm, hogy az eddig sem rossz idényemet még szebbé és kiválóbbá tette.

Így most az év lezárásának közeledtével, fel elevenítem a 2010-2011-es év eseményeit néhány sorban:

2010 Június 11.- péntek ( Ugye az előző évadot ez előtti hétvégén zártuk a díjátadón )
                Kelet-Európai Mini Premier League Szlovákia

                Kettős magyar siker ahol is beugróként a II. helyet hoztam el. ( Beszámoló )

2010 Október 29. Lakeside kvalifikáció ( Hull, Anglia )

                Az eddigi legjobb magyar helyezés  188-ból 33.-ik, egy mérkőzésre a kvalifikációtól. (Beszámoló )

2010 November 6. Cseh Open WDF-BDO ( Prága )

                A legnagyobb skalpom! Gerry Thomsont a világranglista akkor 6.-ik helyezettjét 4-2-re vertem. Végeredmény 388 indulóból 33.-ik lettem. (Beszámoló)

2011 Május 1. Soft Egyéni és Páros Országos Bajnokság Döntő

                Levente öcsémmel végre OB összesítésben is érmesek lettünk: II. hely Székey-Székely páros

                Soft Egyéni Magyar Bajnok: Két kvalifikáció után a döntőben is sikerült nyernem és ezzel megszereztem életem első Egyéni Magyar Bajnoki címét. (Beszámoló)

2011. Június 6. Vasas Centenáriumi Darts liga elődöntő

                Sikerült !!! nem hittem volna azok után hogy decemberben a munkahely elvesztése után komoly magán életi problémáim miatt nem igen ment a játék. De túljutottam rajta és SIKERÜLT! Döntőben vagyok !!!

2011 Június 18. Steel Csapat Országos Bajnokság

Erről olvashattok a cikk elején.

Azt hiszem elmondhatom hogy a legeredményesebb idényemen vagyok túl, és remélem nincsen megállás !!!

 

Hozzászólások