Sziasztok !

Az elmúlt hetekben nem nagyon írtam, mert zajlottak körülöttem az események. Most írok néhány sort mi is történt velem. De előbb itt a következő VCDL forduló menetrendje, amit érdemes kinyomtatni, mert egy TOTO található rajta. Ha eljöttök a versenyre és kitöltve bedobjátok az urnába értékes dartsfelszereléseket nyerhettek. Na meg drukkolhattok nekem  is 🙂 !

A legfontosabb hogy végre megoldódtak a magánéleti gondjaim és kezdem kiegyensúlyozottnak érezni magam. Lett munkahelyem és így megszabadultam egy nyomasztó negatív gondtól ami rányomta a bélyegét mind a játékomra mind az edzés munkámra. Az edzéseket is egyre jobban élvezem.

Ezután került sor a Soft OB-ra. Erről azért nem írtam eddig mert gondoltam a hivatalos helyek majd írnak és csak ez után illik nekem megszólalni, de nem így történt. Így most írok. Sütő András megkért, hogy mint steel válogatott játékos és Soft Csapatbajnok vegyek részt az soron következő OB fordulón. Ez meg az öcsém unszolása hogy újra hívjuk életre a hírhedt Székely-Székely párost, arra sarkalt hogy 3 év kihagyás után megint elinduljak Soft OB fordulón. A páros versenynél már éreztem hogy egészen jól megy a játék. Koncentrált és kiegyen súlyozott játékom volt és a Levi segítségével a főági döntőig meneteltünk. Itt sajnos megállított minket a későbbi győztes a Rucska-Raszler páros. A vigaszági döntőben a fiatalok, Darányi ikrek,  jobban koncentráltak és így a harmadik helyen végeztünk.

Az egyéniben úgy gondoltam, hogy játszok egyet és aztán irány az ágy mert fárasztó volt ez a nap. Aztán csak gyűltek a győzelmek, míg a Raszler Józsi meg nem állított a főágon. Ezt egy kicsit rosszul viseltem mert eltűnt belőlem a koncentráció és nem tudtam fokuszálni a célra. Ekkor oda jött a Kiss Viki és adott két virtuális sallert J majd közölte szedjem össze magam és felejtsem el az eddigit. Úgy néz ki bejött mert egyszer csak megint nyertem. Aztán az öcsémet majd a soproniak büszkesége Németh Lacit legyőzve már a vigasz 8-ban voltam.

Itt a névsort megnézve a vigasz döntőig nagyon nehéz mérkőzésekre számította. De ez nem így lett. Mind Végső Janit mind pedig Melisek Zsoltit leg veszteség nélkül sikerült legyőznöm. Ezután „házi” vigaszágas döntőre került sor. Nagy „Táncos” Csabi, aki szintén Soul DC játékos a híréhez és táncos lábához méltón nagyon jól játszott, de aznap nem tudott kifogni rajtam. 3-2 re ez a mérkőzés is megvolt. Ekkor már Balogh „Öcsi” Béla egy ideje várta hogy meglegyen az ellenfele. Nekem vigaszról 2 mérkőzést kellet nyernem a győzelemhez. 3-0, 3-1 re sikerült és ezzel megnyertem életem első Soft OB versenyét.

Ezekkel az eseményekkel a hátam mögött készülök a szerdai fordulóra.

Remélem minél többen eljöttök.

Hozzászólások