A következőkben néhány nap alatt megpróbálom elmondani mi is történt velem az elmúlt néhány hónapban. Minden alkalommal egy dolgot mutatok be.

Az elmúlt időszak legfontosabb döntését kellet meghozzam nem olyan régen. Nehéz döntésvolt, mert két olyan dolog között kellet döntenem ami nagyon közel áll a szívemhez. El kellet döntenem hogy mint szervező tevékenyen részt veszek a darts sporttá válásában és a Hungarian Open tovább fejlesztésében, vagy a sport teljesítményemen keresztül és az ezzel együtt végzett marketingen keresztül segítem a sportágunk fejlődését.

A kettő együtt sajnos nem megy. Nem, mert ami időt az előzőre szentelek, azt a másiktól veszem el és fordítva. Pedig a Hungarian Opent, amióta 2005-ben először megrendeztem úgy hogy 200 fölötti induló létszámunk volt, egy kicsit a saját gyermekemként kezelem. Sok szép emlék és siker fűződik azokhoz a versenyekhez amiket én rendeztem vagy tevékenyen részese voltam. Ezzel mind nem is lenne baj, de azóta történtek dolgok. Elkezdtek jönni a sikerek és a győzelmek. Olyan dolgokat vittem végbe amikről nem is tudtam hogy képes vagyok rájuk. Évről évre jobb teljesítményt hoztam, és jobb eredményeket. És idén tavaly szeptemberben megtört a jég. Találtam egy céget, OXXO Energy Drink, egy embert, Pálinkás Ákos menedzser, aki meglátták az eddigi teljesítményem mögött a munkát és a lehetőséget. Mögém álltak és elkezdték felépíteni a jövőmet.
Én majd kiugrottam a bőrömből, de az eredmények nem jöttek úgy, ahogy szerettem volna. Ugyan Steel Egyéni Országos Bajnokság kivételével minden jól megy, (Legjobb magyar férfi játékos Prágában ( 384 indulóból, 33-ik), Vasas Centenáriumi Liga Győztes, Soft Csapatbajnokság Csoportkör Legeredményesebb játékosa, Steel Csoportkör I. forduló 90%-os győzelmi arány, stb.) nem éreztem teljesnek a koncentrációmat és az odafigyelésemet.

Tehát elkellet döntenem, hogy élek e az életem és sportkarrierem legnagyobb lehetőségével, vagy folytatom tovább a „kétlaki” tevékenységet és valamelyik csak sikerül. Ezért úgy döntöttem hogy a Magyar Darts Szövetség Steel bizottságában folyatatott munkámat időlegesen befejezem. A WDF-el kapcsolatban mindent megtettem, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet. Hoztam segítséget, ami remélem, hosszútávra megold néhány problémát. E mellet felajánlottam, annak ellenére hogy már hivatalosan nem vagyok tagja a bizottságnak, minden bizottsági tag és elnökségi tag, valamint tenni akaró dartsos nyugodtan zargathat telefonon és e-mailben és kikérheti a véleményemet, tanácsomat dartsos ügyekben.

Ez kb. egy hónapja történt és azóta csak a játékra és a felkészülésre koncentrálhatok. Remélem újra elérem a csúcsformámat és folytatom azt a fejlődést amit már megszoktatok.
 

Hozzászólások