Sok minden történik velem az utóbbi időben, de most egy célra koncentrálok kizárólagosan és az PDC World Cup of Darts, magyarul PDC Csapat Világbajnokság, magyarországi kvalifikációja.

Azt gondolná az ember, hogy minek stresszelem magam és készülgetek, hisz mindenkit ismerek és mindenkinek tudom a gyengéit, stb..

Hát nem! Ezen a versenyen ugyanis mindenki elindulhat, aki magyar állampolgár, akár van verseny engedélye, akár nincsen, akár Magyarországon él akár külföldön! Így komolyan elképzelhető, hogy egy csiszolatlan gyémánt megjelenése vagy egy külföldi bajnokságban bizonyító játékos elindulása, teljesen felborítja az erősorrendet. Így ugyan olyan komolysággal és elszántsággal készülök a versenyre, mint amikor egy nemzetközi megmérettetésre, és úgy veszem, mindegy ki kerül az utamba, azt le akarom/fogom győzni, hiszen meg akarom nyerni az egyik helyet a június 2-ántól a nagyok ellen játszó csapatba!

2016-PDC-World-Cup-of-Darts-Hugarian-Qualifier_HUMi ezen a versenyen pont olyan körülmények és szabályok között fogunk játszani, mint a nagy PDC játékosok. Komolyan oda kell figyelni mindenkinek az öltözetére, és a pontosságra. Itt írók hada fogja segíteni, hogy a játékosok csak is kizárólag a versenyzésre összpontosíthassanak! A nézőknek nem szabad szurkolni amíg több táblán zajlanak a mérkőzések (ez PDC szabály), nehogy megzavarjanak egy másik játékost egy távolabbi táblánál.

Ennek ellenére remélem rengetegen jöttök ki nézőnek is, hiszen most tényleg a legjobbak kiválasztása zajlik majd, és az fog kijutni aki a legjobban összpontosít!

Azt is remélem sokan neveznek, hogy minél többen tapasztalhassák meg milyen is ilyen kiélezett versenyt játszani, és hát egy ilyen versenyen mindenkinek van esélye arra hogy aztán a Sport TV kamerái előtt Magyarországot képviselje a Darts Sport egyik legfontosabb tornáján!

Sok szép dobást mindenkinek, és jó játékot!

Hozzászólások