A darts is szerepet játszott a Chelsea BL sikerében

Közzétéve: 2012-05-27, 15:11www.lakihegyradio.hu A szigetszentmiklósi Székely Pál a Lakihegy Rádió Célegyenes című műsorában beszélt a darts mentális erejéről. A labdarúgóknak is segítenek a dartsosok – árulta el Székely ?Penge? Pál a Lakihegy Rádió Célegyenes című műsorában. A szigetszentmiklósi sportoló segítségét, aki egy hete 3. lett a Hungarian Darts Openen, még nem kérték ugyan a magyar…

Tovább

Darts-Hungary 2008: Csapatbajnokság

A Sarok Sörbár DC csapata nyerte az idei soft csapatbajnokságot miután az elődöntőben a Gilde DC-t, majd a döntőben a Wings DC csapatát múlta felül.

 

 

Szombaton a Gilde Dc szervezésében került megrendezésre a legnagyobb presztízs értékkel bíró bajnokság, a soft csapatbajnokság ide döntője. Mint már előzőleg írtuk a két fő esélyes már a döntőbe jutásért összekerült egymással. A Sarok Sörbár DC és a Gilde DC csapatai egy végsőkig kiélezett küzdelemben játszották ki a döntő jogát. Végül egy mindent eldöntő három nyertben, ahol Bezzeg Nándi és Gyalai Romeo küzdött megy egymás ellen, dőlt el, hogy ki lesz az ellenfele a másik elődöntőben győztes Wings DC-nek. A ki-ki mérkőzést, Romeo nyerte 3-2 arányban, ezzel a bajnoki cím megvédésének a lehetőségét biztosította az előzetesen kicsit esélytelenebbnek ítélt csapatnak, a Sarok Sörbár DC –nek.

 

Tovább

Rólam Online – Darts Hungary Interjú

Új kategóriát nyitottam a Rólam – Online-t. Itt azokat a cikkeket fogom közölni időről időre ami valahol az interneten velem kapcsolatban megjelent.

Elsőként egy 2008-ban Sütő András álltal készített interjút adok közre amit akkor a Darts Hungary hiánypótló internetes újságba olvashattatok:

Székely Pál 2008

Idén komoly tervekkel vágott bele a szezonba. Céljai elérése végett, lemondta a csapatbajnoki mérkőzéseket, és csak a steel szakág kiemelt , és I. kategóriás versenyein vesz részt

Székely Pál pár éve költözött Budapestre, azóta a Sarok Sörbár DC játékosa. A tavalyi évben még csak bele-bele kóstolt a steel versenyrendszerbe, viszont az idén komoly tervekkel vágott bele a szezonba. céljai elérése végett, lemondta a csapatbajnoki mérkőzéseket, és csak a steel szakág kiemelt , és I. kategóriás versenyein vesz részt. Jelenleg, 2. helyen áll a ranglistán, döntése helyességét látszik igazolni. Erről és további terveiről kérdeztük most.

 

 

Tovább