Mostantól bevezetek egy edzésnaplót. Megpróbálom  majd rendszeresen közzétenni milyen gyakorlatokat és edzéseket végzek. nem mindig leszek bőbeszédű mert nem mindig lesz rá időm. De a lehető legtöbb információt megpróbálok átadni. És természetesen, ha vannak kérdések azokra válaszolni fogok.

Molnár Laci ( Sarok Sörbár ) barátom, számomra a legjobbkor, egy kéréssel fordult hozzám. Szeretne egy nála erősebb játékossal készülni. Ez nem kis megtiszteltetés számomra. Egy másik játékostól egy ilyen felkérés mindenkinek csak megtiszteltetés lehet. Hiszen elismeri azt a munkát és azt a tudást amit eddig elértem.

A megbeszéltek szerint összejövünk időként hogy egy 2x 10 leges mérkőzést játszunk 10 perc szünettel.

A múlthét pénteki mérkőzésünk azt volt hivatott megmutatni hogy a felkészülés elején hol tartunk. Mind a ketten a saját játékunkat fogjuk értékelni:

Mint láthatjuk igen csak idény eleji formában vagyok. Bár egy két 15 nyilas már most is volt. A teljes statisztikát át nézve egy barátom, Mészáros Zsolt ( A Béka), szavai jutottak eszembe. Azt hiszem Hollandiából egy PDC versenyről hazatérve mondta azt „ Te ezek nem hibáznak szektort!”. Én először azt hittem rosszul hallok. Biztos azt akarta mondani, hogy nem hibáznak triplát, vagy azt hogy nem hibáznak duplát. De hogy nem hibáznak SZEKTORT? Aztán eszembe jutott Tar Béla mondata amit még a Vasas Centenáriumi Darts Liga alatt mondott: „ 90 fölötti átlag hoz nem kell más csak körönként 1 db tripla és két szimpla magas szektor!”

És milyen igaza van. Úgy hogy ez alapján átnéztem még egyszer a statisztikámat és egyértelműen az a feladatom, hogy szektor biztosabbá váljak. Úgy hogy ez lesz a következő feladat.

 

Hozzászólások